Kategorier
Nyheter

Game of Thrones i åtte sesonger?

Jeg har ikke oppdatert denne siden før nå nylig. Årsaken er mye å gjøre, men også at jeg delvis har forsvunnet inn i George R.R. Martins Verden som TV-serien Game of Thrones er basert på. Serien er virkelig fantastisk. Både på skjermen og mellom permene. Som sagt kommer jeg tilbake med anmeldelse av bøkene senere, men nå ser jeg at HBO-serien er kommet for salg på Blu-Ray. I tillegg er sesong 2 også snart klar for visning! Serien har fått sekser av P3s Filmpolitiet. Kommentarene har inneholdt superlativer og med rette.

Game of Thrones har vært én av HBOs storsatsinger og er noe av det beste som er laget innenfor Fantasy-sjangeren på svært lenge.

Sesong to starter 2.mai på Canal+. Jeg ser fram til å ta en titt på sesong to, selv om jeg har spolet gjennom serien i bokform. Det bidrar egentlig bare til å øke forventningene! For de som har sett sesong én, kan jeg i hvert fall si at det bli mer av det meste i sesong to.

Sesong 1 er altså tilgjengelig på Blu-Ray og DVD hos CDON.com eller Bokkilden.no

Denne uka leste jeg også en gladnyhet fra produsentene som sier i en artikkel med VG:

– Skuespillerne har skrevet kontrakt på seks år, men det er en standardkontrakt i tilfelle det går bra. Vi har Sesong 2 klar, men vi har fortsatt ikke fått klarsignal for en tredje sesong, sier Benioff forsiktig, før han smeller til med nyheten fansen tørster etter:

– Men vi håper å få laget hele romanserien, og det vil ta kanskje åtte sesonger. Men vi må bevise at det er bra nok hver sesong. Heldigvis er produsent HBO fornøyde, så vi forbereder oss på Sesong 3 allerede, fortsetter han.

Og ikke minst offisiell trailer for sesong 2:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.