Kategorier
Nyheter

Sidebottom på norsk

Harry Sidebottom – Nå også på norsk

I bokhylla står tre bøker på engelsk og venter på at jeg skal bli ferdig med bunken foran. De tre første bøkene i Harry Sidebottoms serie Warrior of Rome foregår når Romerriket er på sprekkepunktet i midt-østen. Omslaget og omtalen lover bloddryppende slag og spenning, som så mange andre bøker fra romerriket. Disse er kritikerroste og er Sidebottom debut og gjennombrudd som forfatter av historiske romaner. Jeg ser fram til å lese bøkene og den første boken i serien var også på listen av fem bøker som leserne kunne bestemme at jeg skulle lese. Bøkene er nå også i ferd med å oversettes og er tilgjengelig i bokhandelen på norsk. Jeg kommer tilbake med en omtale når jeg har lest bøkene. Kom gjerne med tilbakemelding om bøkene hvis dere ligger foran min framdrift 🙂

7 svar til “Sidebottom på norsk”

If this is broadly true, for humans at large, then things really are beyond any hope of repair.I know beyond any doubt, that it is not true for me.At twenty I was an uninformed, thoughtless, super-sized ego, crashing noisily around, leaving a trail of wreckage behind me.Approaching sixty, I bear no resemblance to the younger man I can scarcely believe was ever me.

Hi Angie,I just discovered your site and deeply regret why I didn't do so earlier!!! Your site is the best recipe blog I've seen (and I have looked at MANY!!!!). Thank you soooooooooo much for all your time and effort!Just wondering, do you read chinese?! Also, what is that German flour that you use? Can I substitute it with normal plain flour? THANKSSS

Daniele scrive:Ma non ci siamo proprio!! Sembra annoiata quando canta, la voce non è nulla di speciale e anche se non ha parlato di Miley, HA COPIATO IL LOOK CHE LA CYRUS HA SULLA COPERTINA DI Can’t be tamed!!!!

Liebe Tunichtgute und Tunichtgutinnen Warum denn soviel Intoleranz?Ich kann mich doch nur im Anderen erkennen.Wenn ich herrlich bin, und mit mir alles herrlich ist, dann wäre ich mir in einem tiefen Kerker selbst die Wände.Niemand will euch Böses, alles um euch lebt, und es macht keine Anstalten jemals noch zu sterben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.